Jornada de treball ’12 fronts, 12 mesos després, es redueixen les desigualtats?’

 Serà una jornada preparatòria de la campanya 2016 de Pobresa Zero amb motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa que se celebrarà el proper 17 d’octubre

El proper 7 d’octubre tindrà lloc a Barcelona (Facultat de Nàutica, Pla de Palau 18) una jornada de treball convocada per Pobresa ZeroJustícia Global amb el títol ’12 fronts, 12 mesos després: es redueixen les desigualtats?’. A l’acte es donarà seguiment a la campanya de 2015, ‘Posa-t’ho a l’agenda! 12 fronts en la lluita contra les desigualtats‘, i s’avaluaran els avenços assolits al llarg del darrer any en cadascun dels fronts.

Les més de 3.200 organitzacions que componen la plataforma convoquen experts i representants de l’àmbit polític a debatre al voltant de tres eixos: Benestar i Drets Socials, Fiscalitat i Migracions.

El marc de referència de la jornada, de caire tècnic i preparatori de la campanya 2016 de Pobresa Zero – Justícia Global amb motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, el proper 17 d’octubre, és el document en què es plantegen 41 mesures en ocupació, habitatge, educació, salut, prestacions socials, fiscalitat, migracions, deute públic i desenvolupament sostenible, entre altres àmbits. En el transcurs de la sessió es contrastaran les visions dels participants sobre el grau de compliment d’aquestes mesures i, a partir d’una diagnosi acurada de la situació actual, es traçarà un full de ruta viable de cara al proper any.

La inscripció a la jornada ja està oberta a través d’aquest formulari online. Per a més informació podeu contactar amb pobresazerocat@gmail.com.

Ja us podeu descarregar el Programa de la Jornada

Font: Pobresa Zero