Jornada de presentació del Cos Europeu de Solidaritat

La iniciativa de la Comissió Europea pretén potenciar el voluntariat a joves com a eina de transformació social

El pròxim 11 de febrer se celebra l’acte de presentació del Cos Europeu de Solidaritat,  una iniciativa de la Comissió Europea l’objectiu de la qual és crear oportunitats perquè joves facin voluntariat o col·laborin en projectes que beneficiïn a comunitats i ciutadania de tota Europa.

L’acte, coorganitzat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, comptarà amb la participació i presentacions del l’Hble Sr. Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies i del Sr. Christos Stylianides, Comissari Europeu d’Ajuda Humanitària i Gestió de Crisi.

Posteriorment, es farà una taula rodona d’experiències amb entitats que gestionen projectes de voluntariat i s’informarà dels resultats de la primera convocatòria d’octubre del 2018, així com del pla de formació i difusió que sobre el programa implementarà la Direcció General de Joventut a Catalunya durant l’any 2019.

Lloc i hora

L’acte se celebrarà al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) a l’Auditori Meyer (plaça dels Àngels, 1. Barcelona) de 10 h a 13 h.