Jornada de debat sobre la participació de les dones en el voluntariat social

La FCVS organitza l’acte ‘Dones i Voluntariat’ amb la participació de la monja dominica Sor Lucia Caram.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat a Lleida la jornada ‘Dones i voluntariat’, una taula de debat per reflexionar sobre la participació de les dones en el voluntariat social. En aquest sentit, l’acte se celebrarà amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora i comptarà amb la participació de tres referents del sector.

D’una banda, la jornada comptarà amb la presència de la monja dominica Sor Lucia Caram, àmpliament vinculada a l’activitat social i a les persones més vulnerables. D’altra banda, la directora general de l’Institut Català d’Oncologia, Candela Calle, acompanyarà a la religiosa del convent de Santa Clara de Manresa. Per últim, també acudirà a la taula debat la productora i presentadora del programa lleidatà ‘Igual que jo’, Empar Rovira.

L’acte ‘Dones i voluntariat’ clourà amb una petita actuació musical de la jove voluntària de Sant Joan de Déu, Guadalupe Garino. Garino compon i interpreta cançons de temàtica social acompanyada d’un guitarrista.

Amb tot, l’acte serà conduït per la coordinadora de la FCVS-Lleida, Rosa Palau, i tindrà lloc el 7 de març de 2019 a les 18.00h. L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida serà l’espai que acollirà la jornada, un acte que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida. Per últim, el termini d’inscripció finalitzarà el 5 de març a les 12.00h.

Ja pots consultar el programa de l’acte

Inscriu-te omplint aquest formulari