Barcelona acull la Jornada anual de la Volunteca: ‘L’evolució de la solidaritat en una societat postpandèmica’

La FCVS participa en aquesta trobada en què es reuniran figures expertes en l’acció social i el voluntariat per debatre sobre el present i futur de l’acció solidària.

La Plataforma del Voluntariat d’España i la Fundació Pere Tarrés, entitats impulsores de La Volunteca, celebren la seva jornada anual a Barcelona. L’encontre, comptarà amb la participació de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), juntament amb altres professionals i expertes de tot l’Estat que abordaran ‘L’evolució de la solidaritat en una societat postpandèmica’.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 6 de juliol a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Carrer de Santaló, 37). S’iniciarà amb la presentació institucional i a continuació Ana Villa, vicepresidenta i vocal d’Innovació i Digitalització de la FCVS, i Anna Varderi Casas, gerent de la Fundación de Oncología infantil Enriqueta Villavecchia, impartiran la conferència ‘Crisi i efectes de l’actualitat en la tasca solidària’.

Acte seguit es donarà pas a una taula rodona sobre el futur de la solidaritat amb la participació de Ramon Nicolau, president de la Federació Catalana de Voluntariat Social; Olga Viñuales, doctora en antropologia social; Felisa Pérez, vicepresidenta d’UNAD i de RIOD, i Pablo Benlloch, doctor en Dret del Treball i Seguretat Social.

L’acte serà presentat per la periodista i tècnica de comunicació de la FCVS, Sònia Pau.

L’assistència és lliure i gratuïta, però per accedir-hi cal fer una inscripció prèvia. També es retransmetrà en streaming.