Ja està a punt el mural d’El TAST Social

El mur s’ha pintat amb petjades de mans de voluntaris i participants d’entitats

La tercera edició de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès, el TAST Social, organitzat per la FCVS, comença a escalfar motors. El passat 19 de maig, voluntaris, participants de diferents associacions socials del territori, i tothom que ho ha desitjat, ha pogut apropar-se al Passeig de les Palemeres de Tarragona i participar en la creació del mural del TAST Social.

El mur s’ha pintat amb petjades de mans de colors groc, verd, blau o rosa, sobre un fons blanc i amb la frase escrita “El voluntariat transforma la vida”. L’acte ha tingut un gran èxit de participació i ha comptat amb la col·laboració de diferents associacions socials del territori, entre les quals es troben la Fundació Santa Teresa, la Fundació la Tutela, Creu Roja Tarragona, AFANOC Tarragona, l’Associació la Muralla, la Fundació Civic Media Tarragona, Dabuten Tronko o Albert Rué.

Tast Social

El Tast Social se celebrarà el proper 10 i 11 de juny sota el lema “El voluntariat Transforma la vida”. L’acte comptarà, com en les edicions anteriors, d’una trobada d’entitats i, com a novetat d’aquest any, es podrà gaudir d’un concert solidari. El TAST pretén així seguir visibilitzant i donant a conèixer la tasca de les entitats, però, sobretot, fer reflexionar als ciutadans sobre el paper clau de les entitats socials i el valor de tota la feina que cada dia tiren endavant centenars de persones voluntàries.