Ja és aquí la 8a edició del TAST Social

La Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès, que impulsa la FCVS, se celebrarà el 7 d’octubre a la Plaça Corsini amb una Mostra d’Entitats i diferents activitats que permetran gaudir i apropar el voluntariat al territori

Un any més arriba la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès, el TAST Social, que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Després de dos anys amb restriccions, les entitats socials tornaran a omplir la Plaça Corsini de Tarragona el pròxim divendres 7 d’octubre. I ho faran amb més força que mai per mostrar a tothom que el voluntariat transforma la vida.  

Des de les 10 h i fins a les 14 h se celebrarà la Mostra d’Entitats de Voluntariat i, a més, hi haurà diferents activitats per gaudir i apropar-se al món de les associacions socials: tècniques de guia per a persones amb dificultat visual, venda de productes d’El Mercat Social, bingo musical, taller de sabons artesanals, mindfulness, etc.

El TAST Social és una oportunitat de coneixença entre les persones que formen part del voluntariat social al territori del Tarragonès. Alhora, permet que la tothom que s’apropi pugui descobrir la tasca que fan les entitats i les opcions que tenen per implicar-s’hi fent voluntariat.  

Les entitats ompliran la Plaça Corsini

En aquesta 8a edició del TAST Social, un total de 26 entitats socials estaran presents en els estands per donar a conèixer la seva tasca i com són d’importants les persones voluntàries per poder-la desenvolupar amb èxit.

En concret, les entitats que hi participaran són:

Afanoc Tarragona, Aicec-Adicae, Amics de la Gent Gran, Aprodisca, Ascasud, Associació Aurora – Salut Mental, Territori i Paisatge; Associació Contra el Càncer, Associació Ment i Salut La Muralla, Càritas Diocesana de Tarragona, Creu Roja Tarragona, Espaisocial, Fundació Catalunya – La Pedrera, Espigoladors, Fundació Avismón, Fundació Ginac, Fundació La Tutela, Fundació Privada Onada
Fundació Santa Teresa Del Vendrell, Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Llegat 2018 AVCT, ONCE Tarragona, Oxfam Intermon, Projecte Home Tarragona, Quilòmetre Zero i Voluntariat per la Llengua.

Us hi esperem per poder passar-ho d’allò més bé amb totes les persones que hi participeu, tant des de les entitats com el públic que ens acompanyeu.