Ja coneixem els guanyadors del 7è Concurs de Relats de Girona


Aquesta edició, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social, ha arribat al seu punt culminant a Girona amb la celebració de l’acte de lliurament de premis a cada un dels guanyadors del territori.

Un any més hem celebrat el Concurs de Relats de Voluntariat Social. Amb una alta participació a Girona, aquest any ha estat la 7a edició del concurs i ens ha ajudat a apropar-nos a les experiències de voluntariat de les diferents entitats.

L’entrega de premis, que es va dur a terme el 6 d’abril, es va emmarcar dins dels actes de la Setmana del Voluntariat de Girona organitzada per Voluntaris.cat. A la cerimònia, es van anunciar els guardonats, i alhora, va ser un moment per conèixer i compartir els relats finalistes entre tots els assistents.

Tot seguit us mostrem els guanyadors del 7è concurs de relats de voluntariat social a Girona. Podeu llegir els seus relats al blog Val la pena.

GUANYADORS:

1r premi: “AIRE FRESC” de Núria Carreras, voluntària de Càritas Banyoles

2n premi: “MATRIOSKA” de Mª Rosa Vayreda, voluntària de l’AECC-Girona

3r Premi: “L´AMOR D´UNA MARE” de Carmen Vaquero, voluntària de la Fundació d’Oncolliga Girona

Recordem que a Lleida es coneixeran els guanyadors el pròxim dia 28 d’abril quan es realitzarà l’entrega de premis a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10. Lleida) a les 19:00h. Per altra banda, recordem que el concurs de relats de Tarragona tancarà la seva fase de presentació de relats el dia 15 de maig. Finalment a Barcelona s’obrirà la convocatòria del concurs més endavant.

Ja podeu veure les fotografies de l’entrega de premis del concurs de Girona al nostre flickr.