IX Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia

Aquesta tindrà lloc a Lleida el proper 11 de març i comptarà amb la presència de persones expertes i especialitzades en el camp del sofriment.

La jornada, que se celebra per novena vegada, té com a objectius ajudar en la comprensió del dol, el seu abast i, especialment, a trobar les eines necessàries per poder compartir i acompanyar la persona que està vivint la pèrdua d’un ésser estimat o la privació de la seva salut.

La trobada tindrà lloc a Lleida el proper 11 de març i comptarà amb una conferència inaugural, taula rodona, espai d’experiències i espais temàtics. Podeu consultar el programa complet.

L’Associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida va néixer amb la voluntat d’ajudar persones en dol, entenent el dol com el procés d’elaboració del dolor infligit per una pèrdua significativa, especialment en la mort d’una persona estimada. Es tracta d’un grup de persones preparades per ajudar a l’elaboració del dol, ja que han passat per la mateixa experiència, que donen recolzament emocional i social, potenciant les capacitats de cadascú per poder afrontar i resoldre els problemes derivats de la pèrdua d’un ésser estimat.

Com puc fer la inscripció?

Per a realitzar la inscripció, cal omplir el següent formulari i realitzar el pagament indicant el vostre nom i cognoms i abans del 3 de Març.

Per a més informació

Font: Xarxanet