IV Jornada de voluntariat i salut a Girona

L’acte, organitzat per la FCVS, tindrà lloc el pròxim 29 de setembre sota el títol “La relació entre persones voluntàries i professionals de l’àmbit de la salut”

Per quart any consecutiu, se celebra la Jornada de voluntariat i salut a Girona organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social. L’acte, sota el títol “La relació entre persones voluntàries i professionals de l’àmbit de la salut”, tindrà lloc a l’Hospital Santa Caterina de Salt el pròxim 29 de setembre.

La Jornada pretén posar en comú el valuós treball de les persones voluntàries i els professionals sociosanitaris que, a través de les entitats socials i els equipaments hospitalaris, atenen les demandes i necessitats de l’àmbit de la salut. Així, es vol donar a conèixer la realitat que es viu a les comarques gironines on entitats, voluntaris, voluntàries i professionals de l’àmbit de la salut, col·laboren amb l’objectiu comú de millorar el benestar de les persones.

Entre altres aspectes, la Jornada permetrà compartir espais de trobada entre voluntaris, voluntàries i professionals de l’àmbit de la salut, conèixer les seves experiències, i comprendre la seva relació.

La trobada, que comptarà amb una conferència i una taula rodona, va dirigida a voluntaris i voluntàries, professionals de l’àmbit de la salut, persones del món associatiu i a tothom que estigui interessat en la temàtica.

Programa

screen-shot-2016-09-15-at-13-35-38

Ja podeu descarregar-vos el programa de la Jornada.

Inscripció

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir a l’acte poden fer la inscripció gratuïta fins al dimarts 27 de setembre a través del correu electrònic girona@voluntaris.cat. Per a més informació es pot trucar al 972227911.

Font: Xarxanet.org