IV Cursa Contra el Càncer – AECC Girona en Marxa

L’AECC – Catalunya Contra el Càncer organitza un any més, la IV Cursa contra el Càncer a Girona, amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer i per conscienciar la població de l’adquisició d’hàbits saludables per la prevenció d’aquesta malaltia

La cursa se celebrarà el dia 4 de febrer de 2018, començarà a les 10 h i hi hauran diferents modalitats classificades per categories i tipologies que es faran per les zones de la Plaça Catalunya de Girona i el Barri Vell. El circuit és de 5km que es pot fer caminant o corrents.

El dia estarà ple d’activitats, amb curses i activitats infantils pels més petits. Per començar bé la jornada, hi haurà un escalfament molt entretingut a càrrec de Fama Girona.

Modalitats

-La cursa de 5 km té un preu d’inscripció de 10 € (la inscripció el mateix dia de la cursa tindrà un preu de 13 €) i es farà la sortida a les 11 h.

-La caminada de 5 km té un preu d’inscripció de 8 € (la inscripció el mateix dia de la cursa tindrà un preu de 11 €) i es farà la sortida a les 10 h.

-El preu de les curses infantils és de 5 € (la inscripció el mateix dia de la cursa tindrà un preu de 8 €) i les categories seran les següents:

  • Nens nascuts a partir del 2012. Sortida a les 10:20 h
  • Nens nascuts entre 2008 i 2011 (inclosos). Sortida a les 10:30 h
  • Nens nascuts entre 2005 i 2007 (inclosos). Sortida a les 10:40 h

 

Gota solidària

A més a més, aquest any, com a novetat, amb els 100 primers participants de la caminada, es farà la Gota Solidària, un acte que s’inclou dins la campanya del 4 de febrer en commemoració del dia mundial contra el càncer i que porta per lema “Si ens necessites, ens tens aquí”. 

Inscripcions

Inscripcions abans del 2 de febrer al web www.aeccgironaenmarxa.com o a partir del dia 8 de gener a la seu de l’entitat (carrer Albareda 3-5 de Girona).

Recollida de dorsals

Recollida de dorsals inscrits presencials:

  • Es donarà el dorsal xip al mateix moment de formalitzar la inscripció.

Recollida de dorsals inscrits per Internet:

  • Els inscrits per Internet hauran de recollir el dorsal-xip/dorsal a l’estand d’inscripcions situat a la Plaça Catalunya.
    Horari: Dissabte 3 de febrer d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h.

Únicament els inscrits per internet però residents fora de la comarca del gironès podran venir a recollir el seu dorsal xip el diumenge 4 de febrer al matí, a la Plaça Catalunya.

  • Horari: Diumenge 4 de febrer de 8:00 h a 10:00 h.

Per recollir el dorsal de les inscripcions per Internet, cal portar el DNI o passaport i el resguard de pagament. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona caldrà portar la fotocòpia del DNI de la persona inscrita.

Reglament

Consulta el reglament aquí.

Més informació, a la pàgina web de la cursa www.aeccgironaenmarxa.com