Inscriu-te a la sessió formativa ‘Transparència i comunicació en web!’

La FCVS organitza una trobada adreçada a responsables de comunicació i/o transparència de les entitats per donar a conèixer eines i bones pràctiques que facilitin el compliment de la Llei de Transparència

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat una sessió formativa de comunicació i transparència, una trobada que té l’objectiu de donar les eines a les entitats i mostrar bones pràctiques per complir amb la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Sota el títol ‘Transparència i comunicació en web!’, la sessió s’iniciarà amb una benvinguda a càrrec d’Eulàlia Mas, directora de la FCVS. Tot seguit, es donarà peu a la ponència principal de la sessió, que anirà a càrrec de Víctor García, cap de suport associatiu de Fundesplai, i on explicarà l’experiència de l’entitat després de 3 anys de la Llei de Transparència, amb elements teòrics però sobretot pràctics.

Posteriorment, serà el moment d’una Taula d’Experiències, en la qual participaran els següents ponents:

La sessió formativa conclourà amb un debat col·lectiu entre les persones assistents i posteriors conclusions. L’acte se celebrarà el dia 3 d’octubre de 2018 i tindrà una durada d’aproximadament 2 hores (de 9:30 a 11:30h). Oberta i gratuïta, cal confirmar assistència amb inscripció prèvia. La data límit d’inscripció serà el dilluns dia 1 d’octubre a les 23.59 h.