Inscriu-te a la 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat

Enguany tindrà lloc el 10 de juliol a Girona i, de nou, esdevindrà un espai on s’ofereixen activitats formatives de qualitat per al voluntariat.

La 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) ja està en marxa i ho fa amb l’obertura de les inscripcions. Organitzada des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l’EEV tindrà lloc a la Delegació Territorial del Govern a Girona (Pl. Pompeu Fabra núm. 1) i esdevindrà un espai on s’ofereixen activitats formatives per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català.

L’objectiu és, un any més, oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats i organitzacions del país. En la seva 20a edició, el programa d’enguany ha recollit les propostes de les més de 80 persones que van formar part d’un procés participatiu el passat mes de març. La inscripció inclou l’assistència a la conferència inaugural, els tallers i la pausa-cafè al matí, i també l’adquisició dels certificats d’assistència a les activitats escollides.

L’edició del 2018, punt de partida

L’any passat, la Universitat Pompeu Fabra va acollir l’Escola d’Estiu del Voluntariat que va servir per tractar sobre els grans reptes i problemes que existeixen a les entitats de voluntariat. La jornada va servir, també, per plantejar possibles solucions en àrees específiques de la comunicació, la intervenció social i la gestió d’equips i persones. A més, l’EEV 2018 també va acollir la presentació de l’exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat”.

Font: Xarxanet.org