Inscripcions obertes per a la cursa ‘En marxa per la paràlisi cerebral’

La cursa solidària de la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) es fa el 13 d’octubre en el marc de la Festa Major de les Corts, a Barcelona.

La dotzena edició de la cursa ‘En marxa per la paràlisi cerebral’ ja té data: el diumenge 13 d’octubre a Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes i tots els detalls es poden consultar al web de la cursa organitzada per la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT).

‘En marxa per la paràlisi cerebral’ és cursa inclusiva oberta a tota la ciutadania, independentment de les capacitats, edat o gènere. Forma part del programa de la Festa Major de les Corts, a Barcelona, i aquest any té com a lema ‘Nosaltres ja estem en marxa, i tu?’ Compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació del Futbol Club Barcelona.

El preu de la inscripció és de tres euros per a infants i persones amb discapacitat, i de cinc euros per als adults sense discapacitat. La cursa ofereix dues opcions de recorregut perquè cada participant pugui triar la distància que prefereix: cinc quilòmetres o bé un quilòmetre. En cada recorregut, hi ha diferents categories en funció de l’edat, la mobilitat i el gènere.

Dos dels protagonistes del cartell d’aquest any són Vera Semakova, Bruno Género Delaye i Bruno Rodríguez Whu infants que participen en la cursa des de fa molts anys. Són usuaris de l’Esplai Jokin de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, entitat federada a la FEPCCAT. L’Esplai Jokin és una iniciativa destinada als infants i joves amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat que reivindica la necessitat d’ocupar l’espai oblidat del lleure i l’oci d’aquest col·lectiu.

Font: FEPCCAT