Inscripcions obertes a la jornada formativa: El teatre social, eina de participació

El curs permetrà treballar aspectes per progressar en el creixement personal i de les organitzacions

Amb l’objectiu de millorar el desenvolupament personal i de les organitzacions, la Plataforma del Voluntariado de Espanya i l’Asociación de Desarrollo Humano Organizacional, en col·laboració a La Rueda Teatro Social, han organitzat la jornada formativa: “El teatre social, territori de participació”, que se celebrarà el pròxim 15 de febrer.

Aquesta jornada formativa pretén conèixer com a través del teatre social es poden treballar certs aspectes que serveixen per progressar en el creixement personal i de les organitzacions. Per fer-ho, es treballarà amb el voluntariat i la gestió que es realitza d’aquest a les entitats.

El curs ofereix l’oportunitat de conèixer una eina, el teatre social, que permet a les persones “opinar, jutjar i transformar les realitats. L’escenari es converteix en un espai on provar propostes que donen sortida als conflictes que ens preocupen i ens serveixen d’assaig per a la vida real “.

La jornada, que se celebrarà el 15 de febrer de 10.00 h a 15.00 h a Madrid (l’espai està per confirmar) té un cost de 30 € per a persones d’entitats de la RED PVE (posar-se en contacte per informació de les ajudes i beques que es posen a disposició) i de 50 € per a persones de fora de la PVE RED (en aquest preu s’inclou documentació i menjar). Està adreçada a qualsevol persona amb interès pel voluntariat, la participació, el teatre fòrum i el teatre social, el desenvolupament organitzatiu, personal, etc.

Ja pots formalitzar la teva inscripció a través del formulari.

Més informació podeu contactar amb Javier Losada a través de correu electrònic a técnico@plataformavoluntariado.org o al telèfon 915411466.​​