Inauguració de l’exposició #UtopiesQueNoHoSón

La iniciativa és un dels actes centrals de commemoració dels 50 anys Justícia i Pau Barcelona 

Justícia i Pau està d’aniversari i per celebrar seu mig segle  ha organitzat diverses activitats. Una de les iniciatives centrals és l’exposició #UtopiesQueNoHoSón, que fa un recorregut pels 50 anys d’història de l’entitat i alhora mostra algunes de les fites aconseguides en el camp de la justícia i la pau a Catalunya en aquest període gràcies a les mobilitzacions ciutadanes.

Aquesta iniciativa també vol ser un reconeixement a la tasca feta per part de totes les persones que s’han implicat en l’entitat al llarg d’aquests anys i contribuir a promoure una ciutadania més compromesa.

L’acte d’inauguració serà el pròxim dijous, 12 d’abril a les 18.30 h a la Casa Elizalde. Durant l’acte es comptarà amb les ponències de l’historiador i president del CIDOB, Antoni Segura, i de l’activista i expresident de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres. La moderació de l’acte anirà a càrrec de la periodista Rita Marzoa.

Tot seguit, s’oferirà als assistents una copa de cava i una visita a l’exposició, que es podrà visitar del 5 al 26 d’abril a la Casa Elizalde. Després es traslladarà a diferents indrets de Catalunya.

Aquesta exposició és fruit del treball de moltes persones voluntàries de l’entitat. És per això que s’espera molta assistència per visitar-la i gaudir-la.

Cartell-exposicio-UtopiesQueNOHoSon