Igualada acollirà per primera vegada la cursa ‘AECC Anoia en marxa’

Coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer, l’AECC Anoia organitza una jornada esportiva amb l’objectiu de recaptar fons pel nou centre assistencial d’Igualada, inaugurat el passat mes de juliol.

La 1a edició de la cursa ‘AECC Anoia en marxa’ se celebrarà el proper diumenge 4 de febrer a Igualada. El punt de sortida de la prova serà l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada i les persones participants podran escollir entre dues distàncies adaptades a tots els públics: una de 5 km, amb sortida a les 10 h, i una marxa d’uns 2,5 km, amb inici a les 10.45 h.

La carrera vol promoure la participació ciutadana en un esdeveniment solidariconscienciar sobre la importància dels hàbits saludables i recaptar fons per al nou centre assistencial d’Igualada, que es va inaugurar el passat mes de juliol. Aquest centre dona servei a tota la comarca de l’Anoia i ajuda que els pacients de càncer i els seus familiars no s’hagin de desplaçar a Barcelona per beneficiar-se dels serveis de l’associació.

El centre ofereix de forma gratuïta un servei integral per a pacients de càncer i les seves famílies i principalment proporciona atenció social per tal de minimitzar l’impacte del càncer en el dia a dia i ofereix orientació sociolaboralresidències d’acollidamaterial ortopèdic, ajudes econòmiques, entre d’altres.

Les inscripcions es poden realitzar a la seu comarcal, al gimnàs Calfont d’Igualada o en línia a través la plataforma de ticketea. La recollida del dorsal, la samarreta i la bossa del corredor es podrà realitzar a la Unitat Comarcal de l’Anoia els dies 1 i 2 de febrer de 9 a 14.00 h i de 16 a 20.00 h o el dia 3 de febrer de 9 a 14.00 h. El mateix dia de la cursa també es podrà recollir el material.

Font: xarxanet.org