Hem celebrat l’Assemblea General Ordinària 2023

S’ha compartit amb les entitats la feina duta a terme durant el 2023 i les actuacions previstes pel 2023. A més, s’ha aprovat el canvi de seu social.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha celebrat les quatre sessions territorials de l’Assemblea General Ordinària en què s’han aprovat totes les qüestions que s’han portat a votació, fet que mostra la confiança que les entitats federades tenen dipositada en la FCVS. A l’acte, s’ha pogut compartir la feina duta a terme durant el 2022, les actuacions previstes per al 2023, així com altres temes d’interès com el canvi de seu social.

Les quatre sessions territorials s’han celebrat de forma presencial el 19 de maig a Girona, el 25 de maig a Lleida, el 2 de juny a Tarragona i el 16 de juny a Barcelona. En aquesta última sessió s’han incorporat els vots de la resta de territoris per tal de conèixer el resultat global de totes les entitats de la FCVS.

Durant l’AGO s’ha aprovat la memòria i el tancament econòmic 2022, el pla d’actuacions i pressupost 2023, així com la renovació de la pòlissa de crèdit i la quota anual de continuïtat pel 2023. A més, s’ha ratificat el canvi de seu social de la FCVS que passa a tenir-la a l’Avinguda de les Drassanes 3 de Barcelona.

La taula de l’Assemblea General Ordinària celebrada a Barcelona l’han formada els següents membres del Consell Directiu de la FCVS: el president, Ramon Nicolau; el secretari general, Josep Masip; el tresorer, Efrén Carbonell; el coordinador territorial de Barcelona, Enric Cànaves. Així com la directora de l’entitat, Eulàlia Mas.

Noves entitats federades

En la celebració de l’acte també s’han ratificat les altes de 6 entitats per tal de formar part de la Federació Catalana de Voluntariat Social:

  • Entitats de Barcelona (5): Fundació Nen Déu, Barcelona Actua, ACAPPS-Associació Catalana per a la Promoció de persones sordes, Associació Esport 3 i Associació Tallers Sant Jordi.
  • Entitats de Tarragona (1): Fundació Espigoladors.

A l’Assemblea General també s’ha anunciat l’atorgament de 9 beques parcials i 40  beques totals anuals que ha concedit la FCVS, i s’ha explicat que cinc entitats han cursat baixa.