Hem celebrat l’Assemblea General Ordinària 2019 de la FCVS

Hi han assistit un important nombre d’entitats federades que han pogut visualitzar, a través de quatre sessions territorials, tot el treball realitzat durant l’any 2018, així com conèixer el pla d’actuacions pel 2019. 

Un any més la FCVS ha celebrat l’Assemblea General Ordinària en quatre sessions territorials que s’han portat a terme el 14 de maig a Girona, el 23 de maig a Lleida, el 31 de maig a Tarragona i aquest matí a Barcelona. A totes elles s’ha destacat que es s’han aprovat amb unanimitat un gran nombre de qüestions que es van portar a votació. Això fa palesa la confiança que les entitats tenen dipositades en la FCVS.

A la darrera sessió territorial de l’Assemblea General Ordinària, celebrada a Barcelona, s’han portat a terme les votacions de les entitats de Barcelona, així com també s’han incorporat les votacions de la resta de territoris, podent conèixer d’aquesta manera el resultat global de totes les entitats de la FCVS.

La taula de l’Assemblea General Ordinària celebrada a Barcelona, l’han format diferents membres de la FCVS. Així, hi era present el president, Jordi Balot; el secretari general, Ramon Nicolau; el tresorer, Jaume Montserrat; el coordinador territorial de Barcelona, Albert Francolí; la coordinadora territorial de Girona, Maria Mercè Roca i el coordinador territorial de Tarragona, Jaume Cabrera.

Noves entitats federades

Durant l’acte s’han presentat les 8 entitats que han sol·licitat l’alta des del juny de 2018 a l’abril 2019, i s’ha agraït el treball conjunt realitzat fins al moment amb les 7 entitats que han cursat baixa.

D’aquesta manera, s’han aprovat les altes amb unanimitat de vots:

  • Entitats de Barcelona (3): Associació Enriquezarte, Associació Voluntaris de la Caixa, Associació Coravis
  • Entitats de Tarragona (2): Padle amb tu, Fundació Pere Mata
  • Subseus a Girona (1): Dret a Morir Dignament
  • Subseus a Lleida (2): Voluntaris La Caixa, Càritas a l’Urgell

Durant l’Assemblea també s’han anunciat les 32 beques totals anuals i les 12 beques parcials anuals que ha concedit la FCVS.

DSC_4903

Memòria, tancament i pla d’actuacions

A l’acte s’ha aprovat amb la unanimitat dels vots de tots els territoris la memòria d’activitats 2018. A més, s’ha aprovat per majoria el tancament econòmic 2018, així com també el pla d’actuacions 2019, el pressupost 2019 i la quota anual 2020. Respecte al pla d’actuacions, s’ha destacat la iniciació del VOL+ per a la certificació de competències a través del voluntariat; ser co-responsables del 1r Edcamp Associatiu en el marc del CAB; donar suport a l’ús de l’app VoluntariApp; posar en funcionament l’aplicatiu voluntariatsegur.cat; i difondre el WISH project.

Nous coordinadors a Girona i Barcelona

Durant l’Assemblea s’ha portat a terme la ratificació de la coordinadora territorial de les entitats federades de Girona, M Mercè Roca i la del coordinador territorial de les entitats federades de Barcelona, Albert Francolí.

 

Ja pots consultar la galeria fotogràfica de l’Assemblea General Ordinària  

Recupera les fotos de l’Assemblea local extraordinària de Girona i la sessió territorial de l’AGO!