Guanya un lot de productes solidaris amb El Mercat Social de Voluntaris.cat

Es sortejarà una bossa i un collar solidaris entre totes les persones participants. 

Si vols lluir un look solidari aquestes vacances, El Mercat Social t’ho posa fàcil. Aquesta  plataforma ha engegat un nou concurs on sortejarà un lot de productes solidaris entre totes les persones que hi participin.

El lot inclou productes de la nova col·lecció d’estiu 2015. En concret, conté una bossa reversible feta a mà per la cooperativa de dones de Yamuna. També compta un collar elaborat artesanalment a Dona Kolors per una dona en risc d’exclusió social.

Per participar al concurs només cal seguir el perfil del Facebook d’El Mercat Social, indicar quina és la bossa preferida per aquest estiu de les publicades al web d’El Mercat Social i, finalment, facilitar les dades i el correu electrònic. Es pot participar fins el 20 de juliol a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que compta amb 25 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.