Guanya el llibre de cuina natural de l’Adam Martín

El Mercat Social sorteja dos llibres de cuina signats per l’escriptor i periodista Adam Martín.

La Diada de Sant Jordi no s’acaba el dia 23 d’abril a El Mercat Social de la FCVS. Les ganes de repartir llibres continuen. Per això, fins el 30 d’abril es pot participar al sorteig del llibre “Cuina Natural. 101 receptes fàcils i econòmiques per a una dieta equilibrada” signat pel seu autor, l’escriptor i periodista especialitzat en salut i nutrició, Adam Martín.

EL MERCAT SOCIAL

Per arribar a ser un dels guanyadors és molt senzill. Només cal fer-se seguidor del Facebook d’El Mercat Social i participar a la promoció. Amb només un click es pot aconseguir un dels dos llibres que es sortejaran. Tot i això, per saber qui són els afortunats, s’haurà d’esperar al 30 d’abril, data on s’anunciaran els dos guanyadors.

El llibre “Cuina Natural. 101 receptes fàcils i econòmiques per a una dieta equilibrada“ inclou un recull de receptes saboroses, innovadores i fàcils de preparar, elaborades amb productes ecològics, de proximitat i de temporada. Un llibre que permet endinsar-se en la cuina natural: per alimentar-se com cal, sentir-se millor, estar més sa i llepar-se els dits.

+ info:
web@voluntaris.cat