Gospel a Santa Maria del Pi per a l’ONG Yamuna

L’1 de novembre la Bella Quirze Band oferirà un concert solidari per a la infància de Madagascar i la Índia dins dels projectes que la ONG Yamuna té en aquests països.

El diumenge, 1 de novembre, a les 19h, la coral La Bella Quirze Band oferirà un concert solidari a la basílica de Santa Maria del Pi (Plaça del Pi, 1) de Barcelona per recaptar fons per projectes que la ONG Yamuna porta a terme a Madagascar i a la Índia.

0qik1La donació per als adults és de 12€ i per als nens i nenes de 3 a 12 anys, és de 6€. Les persones interessades poden fer l’ingrés al compte corrent a nom de l’ ONG – YAMUNA, a TRIODOS BANK ES28-1491-0001-2110-3473-3715, indicant el concepte GOSPEL, i amb el nom i cognoms del donant.  Tot seguit enviar un mail a tana@yamuna.org, assumpte GOSPEL, amb les seves dades, la data de l’ingrés i el nombre i tipus d’entrades (adults i infants). Per accedir, cal portar còpia del mail. Si no s’han exhaurit, també es podran comprar les entrades el mateix dia directament a la basílica.

La coral La Bella Quirze Band va néixer l’any 2004 a Sant Quirze del Vallès i està formada per més de 50 cantaires, acompanyats per un conjunt instrumental de guitarra, baix, bateria i piano. Canten cançons de musicals, “Gospel” nord-americà, i cançons ètniques.

L’Associació Yamuna d’ajut a la infància va ser fundada el juliol de l’any 2000 per un grup de pares i mares adoptius. Ofereixen un servei d’acompanyament i ajuda als adoptants i adoptats, facilitant el procés administratiu i judicial dels expedients i vetllant per la integració dels nens i les nenes adoptats en les seves noves famílies. Yamuna col·labora en l’adopció aMadagascar i a la Índia.

Des dels seus inicis, Yamuna va considerar que havia de fer una doble actuació, en adopció i en cooperació al desenvolupament, dins i fora dels orfenats, per això duen a terme projectes de cooperació al desenvolupament a Madagascar.

En aquest país, compten amb el centre d’acollida de menors, que intenta mantenir els vincles dels nens i les nenes amb els seus pares; una cooperativa de dones que pretén assegurar l’estabilitat laboral i el recolzament a dones soles amb fills al seu càrrec i un centre educatiu i d’activitats esportives que reforcen l’aprenentatge de menors de famílies amb pocs recursos i que no tenen aquest suport educatiu a casa.

Font: Xarxanet