Girona es prepara per celebrar la 14a Nit del Voluntariat

Voluntaris.cat organitza una nova edició on es lliurarà el Premi Lluís Martí al Valor Social en la categoria catalana i local de Girona. L’acte se celebrarà el 29 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports Fontajau.

La 14a Nit del Voluntariat de Girona prepara el seu tret de sortida amb un programa farcit de novetats. Organitzada per Voluntaris.cat amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, l’acte posarà en valor el voluntariat jove i comptarà amb un cartell on la música i la gastronomia també faran acte de presència. L’acte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, se celebrarà el 29 de novembre de 19 a 20.30h.

El Pavelló Municipal d’Esports Fontajau serà testimoni del lliurament del Premi Lluís Martí al Valor Social. Per una banda s’atorgarà la seva categoria catalana amb el Premi a la millor pràctica de responsabilitat social amb el voluntariat com a agent protagonista patrocinat per la “Fundació Bancària “‘la Caixa” i dotat amb 4.000€. Per l’altra, es lliurarà la categoria local amb el Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de la província de Girona patrocinat pel Festival Strenes i amb una dotació de 1.500 euros. Durant la mateixa nit també es lliurarà el Premi Fundació Antoni Serra Santamans, dotat amb la mateixa quantitat.

Un dels moments destacats de la nit serà l’experiència ‘La veu jove del voluntariat‘, que tindrà lloc després d’un parlament a càrrec de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. La 14a Nit del Voluntariat tindrà una actuació musical amb Kids From Mars a l’escenari i conclourà amb un comiat i refrigeri a càrrec de la Fundació Ramon Noguera i de joves del projecte Ksameu de Figueres.

L’acte serà presentat i conduït per la periodista gironina Aida Fuentes. La coordinadora territorial de Voluntaris.cat a Girona, Maria Mercè Roca, serà l’encarregada de donar la benvinguda a les persones assistents.

Les inscripcions a l’acte es podran fer fins al 28 de novembre a través de les entitats de voluntariat o bé a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Girona (Carrer Rutlla 20-22 / 972227911 / girona@voluntaris.cat.)

 

Ja pots consultar el cartell de la 14a Nit del Voluntariat

Inscriu-te aquí!