Gaudeix dels spots dels alumnes de Blanquerna-URL amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat

Els alumnes de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna han elaborat diferents spots en grup per tal de promocionar la tasca de les persones voluntàries.

La Federació Catalana de Voluntariat Social ha acordat amb la Facultat de Comunicació Blanquerna l’elaboració de diferents spots per part dels seus alumnes per sensibilitzar sobre la tasca de les persones voluntàries.  Són videos de de 30 segons que visualitzen de manera creativa el que significa ser voluntari.

En l’assignatura d'”Introducció a la Publicitat, les Relacions Públiques i el Màrqueting” de la Facultat de Comunicació s’ha realitzat un exercici de creació d’spots per apropar el voluntariat al món universitari. Aquests spots, a través de les imatges treballades i cedides pels alumnes, pretenen retre homenatge al voluntariat social de Catalunya coincidint amb la celebració el Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre).

Dia Internacional de Voluntariat

L’Assemblea General de les Nacions Unides del dia 17 de desembre de 1985  va acordar que el  5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants. Amb la commemoració d’aquest dia, l’Assemblea General de les Nacions Unides invita als governs a impulsar aquesta diada  per reconèixer persones i entitats que de forma lliure i solidària tiren endavant projectes en benefici de les persones i la societat.

A continuació, i durant els propers mesos, podreu gaudir de la creativitat dels alumnes de la facultat a la nostra videogaleria.

El nostre reconeixement a tots vosaltres, VOLUNTARIS i  VOLUNTÀRIES!’