Fes voluntariat pel Mulla’t per l’esclerosi múltiple!

La Fundació Esclerosi Múltiple vol omplir de solidaritat les piscines i necessita la col·laboració de voluntàries i volulntaris

El diumenge 9 de juliol se celebra el 30è aniversari del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple‘, un dia per celebrar la solidaritat amb les persones amb esclerosi múltiple (EM) a les piscines de tota Catalunya.
El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ és possible gràcies a més de 1.000 persones, que cada any dinamitzen les piscines i ajuden a viure una gran jornada solidària amb l’objectiu d’aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple.
Perquè el Mulla’t segueixi sent un èxit, tot el suport és imprescindible. La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) necessita persones voluntàries per ajudar a organitzar el salt del Mulla’t a la piscina i a vendre els articles de la campanya. Aquest any els fons es destinaran especialment a serveis per a les persones que veuen com l’esclerosi múltiple avança.
La FEM demana que els facis costat, i triïs la piscina on vols anar a fer el voluntariat . Si vols fer la tasca en companyia d’una altra persona, només cal que quan t’inscriguis apuntis també el seu nom i li demanis que també s’inscrigui. Així l’entitat podrà activar tots els seus drets, d’acord amb la Llei del voluntariat.

Fes-te voluntària o voluntari i un cop hagis fet la inscripció rebràs un correu electrònic de confirmació.  Més endavant la FEM t’indicarà la piscina, la data i l’horari en el qual participes. Si no reps aquest correu, contacta per correu electrònic a voluntariat@fem.es o bé per telèfon 664 53 93 18.