Fes voluntariat i col·labora amb “Una poma per la vida”

Els pròxims 18 i 19 d’octubre se celebra la campanya per l’esclerosi múltiple i es necessiten persones voluntàries per oferir pomes solidàries als supermercats BonPreu-Esclat

Torna, un any més, “Una poma per la vida”, la campanya solidària de la Fundació Esclerosi Múltiple  per sensibilitzar entorn la realitat de les persones afectades per la malaltia. Durant els dies 18 i 19 d’octubre es vendran pomes solidàries als supermercats BonPreu-Esclat i, perquè la campanya sigui un èxit, es necessiten persones voluntàries que vulguin col·laborar-hi.

Els diners de la recaptació de la campanya  es centraran a a conscienciar a la societat sobre els anomenats símptomes invisibles, com la fatiga, el dolor, problemes cognitius, entre d’altres, que sovint passen desapercebuts tot i afectar més directament al benestar i a la qualitat de vida de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple. També es destinaran els recursos als  serveis de neurorehabilitació que l’entitat ofereix als centres de Barcelona, Tarragona i Lleida i Girona.

Vols fer voluntariat?

Què hauries de fer?
Oferir pomes solidàries, que portaran diferents missatges, a totes les persones que estiguin comprant en el supermercat. La poma, que costa 1,50 €, l’abona el client a la caixa.
Quan i on serà?
Divendres 18 i dissabte 19 d’octubre. Hi haurà torn de matí o tarda a partir de les 10 h i fins a les 20 h.
Pots escollir qualsevol supermercat BonPreu-Esclat que estigui a prop del teu domicili.

Com et pots apuntar?

Pots enviar la teva candidatura per correu electrònic a jlazaro@fem.es.

Què és l’esclerosi múltiple?
L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central. És la segona causa de discapacitat en persones joves, no es coneix la causa i avui encara no té cura. Només a Catalunya afecta a més d’11.000 persones, 2 de cada 3 casos són dones, es diagnostica entre els 20 i els 40 anys i els seus principals símptomes són la fatiga, trastorns visuals i cognitius i dificultats de mobilitat.

Fundació Esclerosi Múltiple
L’entitat va néixer fa 30 anys a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Treballa amb l’objectiu d’aturar l’impacte de la malaltia en la vida diària de les persones i el seu entorn amb serveis de neurorehabilitació i donant suport a la recerca.