Webinar: Com i per què integrar la cultura a la vostra entitat

Quan

13/09/2023 - 14/09/2023    
10:00 - 16:00

Lloc

Tipus esdeveniment

Apropa Cultura impulsa aquesta trobada en línia de 30 minuts per descobrir els motius per reforçar la cultura i l’art a les estratègies de les entitats, així com solucions pràctiques per a fer-ho

Incloure la cultura en les estratègies de les entitats socials segueix essent, en general, una assignatura pendent i, en canvi, ofereix eines molt rellevants per millorar l’atenció a les persones i el seu benestar.

Apropa Cultura neix l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura. És un programa totalment gratuït i ofereix beneficis importants que s’explicaran en el webinar ‘Com i per què integrar la cultura a la vostra entitat’ de la mà de la directora d’Apropa Cultura, Sonia Gaiza,

En la trobada virtual s’aproparan els motius per reforçar la cultura i l’art a les estratègies de les entitats, així com solucions pràctiques per a fer-ho, com podria ser integrar-ho dins el voluntariat social.

Els webinars duraran trenta minuts i se celebraran el 13 de setembre a les 10 h i el 14 de setembre a les 16 h (cal escollir una de les dues dates).

Vine a descobrir com la cultura és una eina per millorar el benestar, la inclusió i les experiències enriquidores de les persones de les entitats.

Inscripcions

Es poden fer en línia o enviant un mail a apropa@apropacultura.cat.