Webinar ‘Com captar i fer atractiu el voluntariat al jovent’

Quan

17/10/2023    
18:00 - 19:00

Lloc

Tipus esdeveniment

Una proposta formativa de Xarxanet que plantejarà una sèrie d’eines i estratègies a les entitats per acompanyar la participació del voluntariat jove.

La sociòloga Maria Toro, tècnica de voluntariat d’AFEV, una entitat que promou el voluntariat juvenil per actuar contra les desigualtats socials i educatives, serà l’encarregada de dur a terme el webinar que Xarxanet ofereix a l’octubre. Sota el títol ‘Com captar i fer atractiu el voluntariat al jovent’, en aquesta proposta formativa Toro compartirà amb les entitats del tercer sector diverses eines, així com estratègies, per acompanyar la participació del voluntariat jove.

El voluntariat social brinda un espai al jovent per sentir-se agents transformadors i transformadores i funciona al mateix temps com a motor de contacte entre realitats molt diverses. La potencialitat transformadora i empoderadora de la participació jove és inqüestionable. Aquest seminari en línia, impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), és una oportunitat per conèixer com captar i fer més atractiu el voluntariat al jovent.

El webinar tindrà lloc el dimarts, 17 d’octubre, a les 18 h. Aquesta formació s’emmarca dins del nou cicle de webinars de Xarxanet amb la finalitat de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Les formacions són sempre en directe i estan plantejades per tal que les persones participants puguin exposar els dubtes preguntes que tinguin sobre la temàtica. És un esdeveniment gratuït, però requereix inscripció prèvia a través del formulari. La sessió s’enregistrarà en vídeo i, un cop finalitzada, es podrà consultar a través del web de Xarxanet o a Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Organitzador: 

Xarxanet

Correu electrònic de l’organitzador: 

info@xarxanet.org