#VotInvisible2024 amplifica la veu de persones sense llar

Quan

08/05/2024    
17:00 - 19:00

Tipus esdeveniment

Periodistes reconeguts i personalitats del món de la cultura i d’altres àmbits cedeixen per unes hores els seus comptes a la xarxa social X (antic twitter) perquè persones que han viscut al carrer expressin les seves propostes de cara a les eleccions del 12M i les facin arribar als partits polítics. Arrels Fundació recupera la iniciativa #VotInvisible perquè persones sense llar puguin adreçar-se directament als candidats i candidates al Govern de la Generalitat.

#VotInvisible2024 es farà el 8 de maig. A les 17h es trobaran persones que han viscut o viuen al carrer amb persones usuàries i activistes de la xarxa X perquè, mitjançant els seus perfils, interpel·lin directament i facin arribar els missatges de les persones sense llar a candidats i candidates. L’acció s’articularà amb l’etiqueta #VotInvisible2024 i servirà per sensibilitzar i informar sobre la problemàtica del sensellarisme en primera persona.

Tothom hi pot participar amplificant el missatge i sensibilitzant els candidats i candidates polítics amb l’etiqueta #VotInvisible2024 Podeu trobar-ne més informació al web d’Arrels Fundació.