‘Sobreviure a l’odi. Voluntariat: migracions, refugi i LGBTIQ+’

Quan

19/06/2024    
18:00 - 19:30

Lloc

Associació de Mestres Rosa Sensat
Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La jornada ‘Sobreviure a l’odi. Voluntariat: migracions, refugi i LGBTIQ+’ es farà el 19 de juny, a les 18 h, a la seu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (av. Drassanes, 3. Barcelona). Hi haurà el testimoni de persones que han participat en programes de voluntariat de les entitats Comissió Catalana d’Acció pel Refugi (CCAR), ACATHI i Fundesplai. També hi oferirà el seu testimoni l’artista multidisciplinari libanès Queer Falafel. En el seu cas, ho farà amb l’obra ‘Performance de Queer Falafel’.

La commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades és cada any una data important en el marc del programa ‘Vol.In fent comunitat a través del voluntariat accessible’. El voluntariat accessible és un dels eixos de treball de la FCVS.

‘Perfomance de Queer Falafel’

Queer Falafel és un artista multidisciplinari del Líban que barreja disciplines audiovisuals amb música en viu, dansa i teatre. A més, investiga la seva identitat ètnica i de gènere des d’una perspectiva descolonial reivindicativa. En aquesta ocasió presenta una barreja de peces sobre la seva experiència migratòria de Beirut a Barcelona i la prohibició sobre el queer en el sud global a causa del colonialisme eurocèntric.