Sessió informativa per a persones mentores de jovent extutelat a Lleida

Sessió informativa Lleida. Persones mentores Fundació FC Barcelona

Quan

18/03/2024    
18:00 - 19:00

Lloc

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La Fundació Futbol Club Barcelona, de la mà de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), llança una convocatòria per cercar persones mentores que donin suport a jovent extutelat que participa en el projecte Joves Futur+, amb el suport de la Fundació “la Caixa”. Si hi esteu interessades i sou de les Terres de Lleida, us podeu informar sobre com fer-ho en una sessió informativa que es farà el dilluns 18 de març, a les 18 h al Casal Cívic i Comunitari de Lleida (carrer La Mercè, 1, Lleida).

‘Joves Futur +’ és un projecte de la Fundació FC Barcelona i s’adreça a persones joves extutelades de tot Catalunya per facilitar-los les eines necessàries per a una emancipació plena i un futur amb dignitat.

En aquest acompanyament, la mentoria és un pilar important. Es tracta d’establir una relació personal, que aporta beneficis a totes dues parts (persona mentora i la mentorada). Les persones mentores ofereixen un acompanyament a la persona jove en diferents aspectes de la seva vida (descobriment d’aficions i cura del temps lliure, coneixement de l’entorn, ampliació de la xarxa social, millora de la llengua, entre d’altres).

Poden optar a fer la mentoria les persones majors d’edat que disposin de temps, voluntat, inquietuds, aficions i un perfil formatiu divers.

Cal fer la inscripció per assistir a la sessió informativa a Lleida.