Seminari: ‘La solitud no desitjada: un fenomen global. Perspectives i abordatges internacionals’

Quan

29/06/2023    
16:00 - 18:00

Tipus esdeveniment

Taula rodona virtual per debatra com s’aborda la solitud no desitjada des de diferents parts del món i com traçar un camí cap a solucions eficaces i innovadores

El Observatorio Estatal de la Soledad No Deseada organitza l’esdeveniment internacional ‘La solitud no desitjada: un fenomen global. Perspectives i abordatges internacionals’ que tindrà lloc el pròxim dijous 29 de juny de 2023, de 16 h a 18 h).

La solitud no desitjada ha esdevingut un dilema social a escala mundial que afecta tots els perfils poblacionals de la societat moderna. Des de l’Observatorio Estatal de la Soledad No Deseada – SoledadES han organitzat aquesta taula rodona amb la qual pretenen reunir un grup divers de professionals per debatre com és abordada la solitud no desitjada des de diferents parts del món i com traçar un camí cap a solucions eficaces i innovadores.

Es comptarà amb la participació del Joint Research Center (JRC) de la Unió Europea, l’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI), el Ministeri de la Soledat del Regne Unit, el Cirurgià General dels Estats Units i l’Oficina de Política sobre la Soledat i l’Aïllament al Japó.

Aquest seminari en línia serà retransmès a través de Zoom. La inscripció es pot fer a través del següent formulari d’inscripció.