Presentació a Tarragona de la guia ‘El voluntariat als centres de salut’

Guia Salut Tarragona

Quan

11/04/2024    
12:00 - 13:30

Lloc

Col·legi de metges de Tarragona
Via de l’Imperi Romà, 11 bis, Tarragona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La guia ‘El voluntariat als centres de salut’ es presenta el dijous 11 d’abril a Tarragona. L’acte es farà a les 12 del migdia al Col·legi de Metges de Tarragona (Via de l’Imperi Romà, 11 bis). Es tracta d’un document elaborat per a Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) que exposa recomanacions, bones pràctiques i millores en les actuacions de les entitats socials de voluntariat sanitari.

Una de les particularitats de la publicació és que és resultat del treball col·lectiu de divuit entitats i centres de salut de tot Catalunya. Hi van treballar durant tres anys per arribar a posar en comú les experteses en l’àmbit del voluntariat hospitalari, sociosanitari i d’atenció primària.

En l’acte hi haurà una taula rodona amb la participació de l’Associació Contra el Càncer a TarragonaAssociació Penedès Contra el CàncerFundació Avismón i l’Àrea Salut i Comunitat de la FCVS. La conduirà el periodista de Tarragona Ràdio Miquel González.

La presentació és oberta a tothom, encara que s’adreça especialment a persones directives, tècniques i voluntàries d’entitats, i també a professionals de l’àmbit de la salut. Per participar-hi cal fer la inscripció.