L’exposició itinerant de la FCVS “Imatges de Cura. Voluntariat i Salut” arriba al CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge

Quan

24/10/2023 - 25/11/2023    
8:30 - 20:30

Lloc

CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge
Feixa Llarga, s/n (Pavelló de Govern, L'Hospitalet de Llobregat

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

Des del passat 24 d’octubre i fins al 25 de novembre de 2023 es pot visitar l’exposició itinerant de la FCVS Imatges de Cura. Voluntariat i Salut al CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge 

Ubicada prop de l’entrada de la biblioteca, aquesta exposició, que involucra fins a 14 entitats socials de voluntariat en l’àmbit de la salut, vol donar a conèixer les diferents formes del treball de cures que realitzen les persones voluntàries i les entitats socials en l’àmbit de la salut. I es que una de les tasques més importants de les persones voluntàries i les entitats és la de proporcionar espais i moments de respir a les persones que cuiden familiars amb malalties o dependència.

En aquest sentit, l’exposició pretén dignificar i donar visibilitat al treball de cures, tant les que proporcionen les persones que cuiden familiars, com les que proporcionen les persones voluntàries. Igualment, promoure la corresponsabilitat en el treball de cures, per tal que deixi de ser un àmbit altament feminitzat i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la tasca del voluntariat en salut. Finalment, animar la ciutadania a involucrar-se en projectes de voluntariat en salut, tot evidenciant-ne el benefici emocional que en treuen tant les persones ateses com les persones cuidadores, és un dels altres objectius de la mostra. 

Més informació en aquest enllaç.