La XVII RunCastell recull fons per a Pediatria de l’Hospital de Figueres

Quan

01/05/2024    
9:00 - 13:00

Lloc

Castell de Sant Ferran de Figueres
Castell de Sant Ferran Figueres, Figueres

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La Cursa del Castell de Sant Ferran de Figueres (Alt Empordà), la RunCastell, destinarà un euro de cada inscripció a la millora de les instal·lacions de Pediatria de l’Hospital de Figueres. Es farà el dimecres 1 de maig i és organitzada pel Club d’Atletisme Figueres i el grup Corriols Extrems, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

Per a les persones que no puguin participar-hi, però vulguin fer una donació econòmica a la campanya, s’ha creat l’opció de fer una aportació al Dorsal Zero a través de la web.

La RunCastell arriba a la 17a edició amb la incorporació d’aquest element solidari: un euro de cada inscripció anirà a la campanya de captació de fons per a la millora de les instal·lacions de Pediatria de l’Hospital de Figueres. És una cursa que es pot fer caminant o corrent i s’organitza en el marc de la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu.

La campanya de captació de fons per millorar les instal·lacions de Pediatria de l’Hospital de Figueres es va posar en marxa el desembre del 2022 i porta recaptats 41.084 euros. El centre explica que l’inici dels treballs d’adequació dels espais pediàtrics és imminent. En un primer moment, s’actuarà a la sala d’espera de consultes externes. Més endavant, s’abordaran la sala de jocs de la planta de Pediatria i també les cinc habitacions.