Jornada de dejuni i reflexió per la pau organitzada per Justícia i Pau

Quan

09/02/2024    
10:00 - 19:00

Lloc

Justícia i Pau
carrer Llúria 126, 3r, 1a,, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La seu de Justícia i Pau acull el divendres 9 de febrer a partir de les 10 del matí una jornada sobre la pau. En el marc de la situació de violència a Gaza i després de la jornada de lluita #7FPalestina, del dimecres 7 de febrer, per exigir l’alto el foc a Gaza i la pau al territori palestí, l’entitat obre la seva seu a tothom per reflexionar sobre la pau.

Les activitats seran de les 10 del matí a les 7 de la tarda i hi haurà lectura de textos, es comentaran els impactes de les campanyes, es debatrà sobre la situació de Gaza i també sobre les estratègies de la no violència en contextos de conflicte.

Justícia i Pau emmarca l’acte en altres accions com ara donar suport a la campanya de la vaga de fam que porten a terme a Barcelona les activistes Gabriela Serra, Llum Mascaray i Martí Olivella, vinculades al moviment antimilitarista. I també dóna suport a la petició al govern espanyol d’acabar amb el comerç d’armes amb Israel i de sumar-se a la querella per genocidi que lidera Sud-àfrica davant la Cort Internacional de Justícia.

La jornada està oberta a tothom i es farà carrer Llúria 126, 3r, 1a, a Barcelona.