Jornada a Girona: ‘I després dels tractaments, què?’

Quan

16/05/2024    
16:00 - 18:00

Lloc

Hospital Josep Trueta
avinguda de França s/n, Girona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

‘I despres dels tractaments, què?’ és una jornada pensada per a persones que han passat per una malaltia oncològica i les seves famílies. S’hi tractarà quines situacions i quins problemes són més freqüents després de la malaltia oncològica i s’abordaran qüestions relacionades amb els seguiments, les seqüeles, així com els dificultats en la reinserció laboral i pel que fa a la Llei de l’Oblit oncològic.

La jornada es fa el 16 de maig a la sala d’actes de l’Hospital Josep Trueta de Girona i començarà a les 16 h. L’organitza l’Associació Contra el Càncer a Girona, amb el suport de l’Hospital Josep Trueta i amb la col·laboració del departament de Drets Socials, Institut Català d’Oncologia, Institut Català de la Salut, MC Advocades i la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora.

Hi intervindran professionals de diferents àmbits i institucions, com la doctora Àngels Morales, gerent de l’IAS i l’ICS a Girona; el doctor Joan Brunet, director de l’ICO; Sandra Casas, advocada de MC Advocades; Isabel Martínez, membre de la FIDEM i Helga Nuell, directora territorial de Drets Socials a Girona.

Cal fer la inscripció.