L’Associació in via celebra el seu 70è anniversari a Barcelona

Quan

13/11/2023    
9:30 - 12:30

Lloc

Hub Social
34 interior, C/ de Girona, 34, 08010 Barcelona, Barcelona, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

L’Associació in via celebra enguany el seu 70è aniversari i per aquest motiu el proper el dilluns 13 de novembre, convoca la Jornada #70anysinvia: Reptes de futur.

L’acte, presentat per la Presidenta de l’Associació in via, Carlota Falgueras, comptarà amb la taula rodona ‘Violència masclista, una xacra que perdura’, en què Patricia Ortuño, psicòloga especialitzada en teràpia familiar sistèmica i maltractament infantil, i Directora Adjunta de l’entitat; Irene Andrés, especialista en l’abordatge de violències masclistes i processos migratoris d’alt risc, i Directora de Projectes, Innovació i Investigació de l’entitat; i Carla Vall, advocada penalista especialitzada en l’abordatge i prevenció de violències masclistes, reflexionaran sobre l’evolució de les violències masclistes i els reptes de futur que afronten tant l’entitat com la societat en aquest àmbit. La taula serà moderada per la periodista Clara Congost.

Després de les intervencions del públic, hi haurà el passi d’un breu vídeo documental que, a través de testimonis de l’entitat, recull la trajectòria de l’Associació al llarg d’aquests 70 anys.    

Inscripcions en aquest enllaç.