Gira de Xarxanet: Barcelona

Quan

19/09/2023    
17:30 - 20:30

Lloc

Hub Social
34 interior, C/ de Girona, 34, 08010 Barcelona, Barcelona, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

L’equip de Xarxanet prepara trobades amb les entitats col·laboradores del projecte a set ciutats catalanes, coincidint amb el 20è aniversari del portal. També convida a formar-ne part a aquelles entitats que encara no ho són.

Xarxanet està de festa. Aquest mes de juliol s’han celebrat els 20 anys des de que es va posar en marxa, dues dècades de difusió i suport al món associatiu català que han ajudat a projectar-lo i dotar-lo de noves eines. La Federació Catalana de Voluntariat Social és una de les entitats que ha format part del projecte des de l’inici, encarregant-se de la gestió i publicació de continguts del portal social. Ara, l’equip de Xarxanet es prepara per fer present el projecte a les quatre províncies del Principat per tal d’augmentar-ne la difusió i facilitar la participació de les entitats col·laboradores del portal.

Conèixer Xarxanet i el seu equip, aprendre a publicar notícies o esdeveniments a l’agenda, escriure de manera senzilla i seguint el llibre d’estil seran algunes de les qüestions que es treballaran en els tallers que tindran lloc a set ciutats catalanes.

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Al llarg de les properes setmanes es donarà a conèixer la resta d’activitats de celebració del 20è aniversari de Xarxanet, que s’inicien al mes de maig i s’allargaran fins a la tardor de 2023, quan es conclogui amb un acte central de celebració.