Formació sobre la Renda Bàsica Universal

Quan

15/07/2024    
12:00 - 14:00

Lloc

Hub Social
34 interior, C/ de Girona, 34, 08010 Barcelona, Barcelona, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La Renda Bàsica Universal (RBU) pot ser una oportunitat per fer front a les mancances i amenaces del mercat laboral actual? Què representaria aquesta prestació per als treballs precaritzats o pels col·lectius vulnerables?

La tercera sessió del cicle formatiu sobre Renda Bàsica Universal, de les Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), que té per títol ‘Relació de la RBU amb el(s) treball(s), interacció amb mercat laboral i altres ocupacions’, vol indagar en aquestes qüestions i en com la RBU interacciona amb el món de la feina. La formació serà el 15 de juliol, de 12 a 14 h al Hub Social, a càrrec de Marta Curull Sentís, periodista, economista i investigadora a la Universitat de Barcelona.

El cicle formatiu sobre la Renda Bàsica Universal té per objectiu fer pedagogia al voltant d’un concepte encara força desconegut, que genera malentesos i que no sempre s’interpreta de la mateixa manera. Està impulsat per la Vocalia de Pobresa d’ECAS i està adreçat tant a les entitats membres d’ECAS com al públic general. El format és híbrid: presencial al Hub Social, i amb retransmissió en directe. Cal fer la inscripció.