Fira de Voluntariat Local a Girona

Quan

20/12/2023    
11:00 - 13:00

Lloc

Estació Espai Jove
Ctra. Santa Eugènia, 17, Girona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

El proper dimecres 20 de desembre de les 11h a les 13h, a l’Estació Espai Jove de Girona, participem a la Fira de Voluntariat Local on els assistents tindran l’oportunitat de conèixer projectes de voluntariat local molt diversos.  

Estarem juntament amb la Fira NouSol ONG, Càritas Diocesana de Girona, Llar Oxalis, La Sorellona, Creu Roja, Voluntariat per la Llengua, Associació Contra el Càncer, El Casal dels Infants de Salt, WaniBik, Associació Valentes i Acompanyades, Associació ATART, Projecte Lola i Cau de Can Tona, així com representants de la Coordinadora d’ONG Solidàries, Girona Voluntària, l’Àrea de Participació de l’Ajuntament de Girona i l’Àrea de Voluntariat de la Universitat de Girona.

Durant tot el dia es podrà portar roba per a l’alumnat de 2n d’IFE de l’Escola d’Hostaleria i Turisme que està portant a terme un projecte de cura de la roba amb l’objectiu de donar-los una segona vida i fomentar les 3R’s (reduir, reciclar i reutilitzar). Per aquest motiu, són molt benvingudes les donacions (de qualsevol mida i en bones condicions), complements (bufandes, mocadors, cinturons..) i botons, fils, llana i retalls de roba.