El portal de referència del tercer sector de Catalunya, Xarxanet, celebra 20 anys

Quan

23/11/2023    
18:30 - 20:00

Lloc

Palau Robert
Pg. de Gràcia, 107, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

L’acte central de celebració del projecte consolidat com el portal de referència del tercer sector de Catalunya, comptarà amb la participació de diversos agents implicats i les entitats del tercer sector.

Xarxanet es va posar en marxa el 13 de juliol de 2003 impulsat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, com un portal d’informació i recursos de i per a les entitats catalanes. La web ofereix notícies sobre el sector però també continguts per a donar suport i acompanyament a les organitzacions i associacions catalanes.

Enguany aquesta iniciativa sense precedents celebra 20 anys de funcionament amb una festa el pròxim 23 de novembre, de 18.30 a 20 h, a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Aquest és l’acte central del 20è aniversari, que va començar el passat 13 de juliol, dia en el qual es va complir l’efemèride.

L’objectiu de la festa de Xarxanet és el de celebrar aquesta fita juntament amb persones i entitats que formen part de Xarxanet, tant des de dins com des de fora. Així, es viatjarà als orígens del projecte, es repassarà la seva trajectòria i es posarà en valor la tasca duta a terme per Xarxanet dins del món associatiu de Catalunya durant els darrers 20 anys, amb la participació de persones relacionades amb el projecte, així com diverses representants d’entitats del tercer sector de Catalunya.

Programa de la festa dels 20 anys

L’esdeveniment s’iniciarà amb una benvinguda institucional per part del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano. A continuació, es donarà pas a ‘Xarxanet des de dins’ amb una peça audiovisual on es detallaran els orígens del portal i una taula de ponències i debat amb diferents persones que han estat o estan implicades en el projecte. 

Seguidament, ‘Xarxanet des de fora’ obrirà un espai perquè persones que coneixen i aprofiten els recursosdel portal diàriament, però no formen part de l’equip que el gestiona o l’ha gestionat, aportin les seves experiències arran de l’ús que li han donat al portal.

La jornada, que inclourà dues actuacions artístiques de dues entitats del tercer sector català, esta obert a les entitats i la ciutadania interessades en el projecte.

Inscripcions gratuïtes en aquest enllaç.