Cursa Solidària: ‘En marxa per la paràlisi cerebral’

Quan

08/10/2023    
9:30 - 13:00

Lloc

Av. Sant Ramon Nonat nº15
Av. Sant Ramon Nonat nº15, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La tradicional cursa que organitza la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) es farà el 8 d’octubre a Barcelona.

Un dels actes centrals que cada any organitza la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) és la cursa en la qual participen persones amb discapacitat i sense i de totes les edats. Es farà el 8 d’octubre a l’avinguda Sant Ramon Nonat, 15, de Barcelona, a les 9.30 h.

‘En marxa per la paràlisi cerebral’ és una cursa es fa des de l’any 2011 i s’ha consolidat com un matí festiu i participatiu. Se celebra en el marc de la Festa Major del Districte de Les Corts, de Barcelona. Comptarà amb dos recorreguts, perquè cada participant pugui escollir quina distància prefereix: un de cinc quilòmetres i un altre d’un quilòmetre. En cada recorregut hi haurà diferents categories en funció de l’edat i el nivell de suport que es requereix.

L’ambaixador d’aquesta cursa és Àlex Roca, esportista, divulgador i ambaixador de la Fundació Barça, que l’any 2019 es va convertir en la primera persona amb paràlisi cerebral en acabar la Titan Desert i al febrer d’aquest any va ser la primera persona al món, amb un 76% de discapacitat, que va finalitzar una Marató, concretament la Marató de Barcelona. A més d’Àlex Roca, protagonitzaran la cursa aquest any els germans Pol i Carla Otero Arús, fidels participants a la iniciativa inclusiva.

Cal fer la inscripció abans del dia 5 d’octubre. El preu és entre tres i cinc euros segons la categoria de participació. Es pot fer de forma virtual o bé de forma presencial a les seus d’una de les catorze entitats que formen la FEPCCATTota la informació de la cursa es pot consultar al web de la FEPCCAT i per resoldre algun dubte es pot escriure a admimonfepccat@gmail.com.