Com fer xarxa a través del networking presencial i digital (2,5h)

Quan

26/09/2023    
10:00 - 12:30

Tipus esdeveniment

Presentació

En un món en constant canvi, la forma en què ens relacionem, comuniquem i realitzem negocis està evolucionant. Més del 80% dels projectes, col·laboracions, acords i propostes es mouen i es cobreixen mitjançant la xarxa de contactes. És per això que tenir i treballar estratègicament aquesta xarxa de contactes, tant professional com personal, amb totes les eines i activitats disponibles, pot facilitar la nostra tasca empresarial.

Aquesta sessió té com a objectiu fomentar les habilitats per fer un networking professional i potenciar les habilitats per relacionar-se amb les persones, tant en l’àmbit presencial com en el digital.  Començarem veient la importància de la pràctica del Networking i els passos per desenvolupar una estrategia de networking adequada als objectius de la Entitat.

Durant aquesta formació, explorarem les tècniques i les millors pràctiques per establir i mantenir relacions positives amb altres professionals, així com mencionar les plataformes per a la creació de contactes i l’expansió de la teva xarxa. Aprendràs com atraure clients i oportunitats de negoci mitjançant el networking presencial i virtual, i descobriràs com adaptar aquestes tècniques al context específic del tercer sector.

Amb aquesta formació, adquiriràs les habilitats necessàries per ampliar la teva xarxa de contactes, establir col·laboracions valuoses i crear noves oportunitats per a la teva entitat.

Inscripcions

Omple el formulari d’inscripció

A qui s’adreça

Formació adreçada a persones tècniques d’entitats del sector social que vulguin millorar les seves xarxes de contactes i a establir relacions de valor que contribueixin a l’èxit de la seva tasca i al seu impacte social.

Què aprendràs en aquest curs

En aquest curs, aprendràs habilitats i coneixements relacionats amb el networking presencial i digital per a entitats del tercer sector. En concret:

 • Coneixeràs estratègies efectives per a construir i expandir la teva xarxa de contactes. Aprendràs com identificar i establir relacions amb professionals clau i altres entitats del tercer sector.
 • Milloraràs les teves habilitats de comunicació per relacionar-te de manera efectiva amb altres persones en àmbits presencials i digitals. Aprendràs tècniques per a presentar-te, comunicar els teus objectius i mantenir converses significatives.

Docent

Montse Ramos. La Montse és experta en marketing i vendes, desenvolupament professional i marketing personal. Amb més de 19 anys d’experiència en consultoria i formació en diferents sectors, destaca per la seva capacitat d’anàlisi i visió estratègica. Ha treballat amb emprenedors, professionals de vendes i gerents de petites i mitjanes empreses. El seu objectiu és ajudar les persones a descobrir els seus talents i assolir l’èxit.

 Continguts

 1. Introducció al networking:
  • Què és el networking i per què és important.
  • Beneficis del networking per a les entitats.
 2. Estratègies de networking:
  • Identificació dels objectius de networking de la teva entitat.
  • Segmentació del mercat i identificació dels públics objectius.
  • Estratègies per connectar amb altres professionals i entitats del tercer sector.
 3. Comunicació efectiva:
  • Habilitats de comunicació presencial per establir relacions positives.
  • Tècniques per a una bona presentació de l’entitat i els seus projectes.
  • Comunicació digital i utilització adequada de les plataformes de xarxes socials professionals.
 4. Creació de relacions de valor:
  • Estratègies per a establir i mantenir relacions significatives amb altres professionals.
  • Col·laboracions i sinergies amb altres entitats del tercer sector.
  • Tècniques per a construir una xarxa de contactes sòlida i duradora.
 5. Desenvolupament d’una estratègia de networking:
  • Definició dels objectius i indicadors per a l’entitat.
  • Creació d’un pla d’acció per a l’expansió de la xarxa de contactes.
  • Seguiment dels resultats per a l’avaluació i l’ajustament de la estratègia de networking.

Preu

El preu és de 5 euros per a les entitats federades de la FCVS i 10 euros per a la resta d’entitats.