Barcelona acull un col·loqui sobre la llei pels drets de les persones sense llar

Quan

23/10/2023    
13:00 - 14:00

Lloc

Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya 10, principal, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

La Comunitat de Sant EgidiSant Joan de Déu Serveis SocialsArrels FundacióCàritas Catalunya i Assís Centre d’Acollida, entitats impulsores de la proposició de llei per fer front al sensellarisme, organitzen el proper dilluns 23 d’octubre el col·loqui “Una llei pels drets de les persones sense llar. Una llei de dignitat”.

Durant la jornada es llegirà el manifest que defensa el reconeixement dels drets de les persones sense llar, l’eliminació del sensellarisme i l’aprovació immediata de la “Llei de mesures transitòries i urgents per a fer front i erradicar el sensellarisme” que s’està tramitant al Parlament de Catalunya. 

Aquesta llei és fruit del treball de més de tres anys de les entitats socials que la lideren i és una iniciativa pionera en el context legislatiu europeu que pretén erradicar el sensellarisme, garantir els drets d’aquestes persones i corregir la situació precària en la qual viuen.

En l’acte també participaran els màxims representants dels set col·legis professionals que s’han adherit a la proposta i que mostren el seu suport a la llei, amb intervencions que abordaran l’impacte del sensellarisme des de diferents perspectives.

Inscripcions en aquest enllaç.