‘Barcelona espigola’ necessita persones voluntàries

Quan

02/02/2024 - 05/02/2024    
10:00 - 14:00

Lloc

Plaça Vila de Gràcia
Plaça Vila de Gràcia, Barcelona

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

Espigoladors busca persones a formar part d’una iniciativa que vol donar una segona vida a les taronges dels més dels 3.300 tarongers repartits als carrers de Barcelona

Per tercer any consecutiu, del 2 al 5 de febrer, els carrers dels districtes Districte de Gràcia, Districte de les Corts, Districte de Sant Martí, Ciutat Vella, Districte de Sant Andreu i Districte de l’Eixample s’ompliran de voluntaris i voluntàries de totes les edats, entitats i veïns i veïnes de la zona per donar una segona oportunitat a les taronges amargues de la ciutat.
 
Aquest projecte impulsat per Barcelona.cat, Parcs i Jardins i amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, es im-perfect, AlimentacióSostenibleBcn Quilos i quilos que es transformaran en melmelada al seu obrador social esimperfect.
 
“La Marga” es distribuirà entre les entitats socials de cada un dels districtes arribant a persones que es troben en situació de risc d’exclusió social, pobresa alimentària o que pateixen altres situacions de risc.
 
Per aquest motiu, s’han previst les següents espigolades:
 
🍊📌 #SantAndreuEspigola (divendres 02-02 🕦 13 h – 14 h)
🍊📌 #CiutatVellaEspigola (dissabte 03-02 🕦 10 h – 13 h)
🍊📌 #SantMartíEspigola (dissabte 03-02 🕦 10 h – 13 h)
🍊📌 #GràciaEspigola (diumenge 04-02 🕦 10 h – 13 h)
 
Les preinscripcions estan obertes en aquest enllaç.
 
*En el cas de les Corts i l’Eixample no hi ha formulari d’inscripció ja que l’activitat es durà a terme amb centres educatius del districte. No obstant, les persones interessades en participar en les espigolades, es poden inscriure en qualsevol altre districte!