Actua localment: Voluntariat i participació per a joves (4h)

Quan

20/09/2023 - 21/09/2023    
0:00

Reserves

Bookings closed

Tipus esdeveniment

Presentació

Les motivacions per fer voluntariat poden ser molt diverses: Sóc una persona sensibilitzada amb la justícia social, tinc ganes de col·laborar en una entitat que m’apassiona, vull participar en la transformació del meu entorn, tinc ganes de col·laborar en un projecte on ja hi participa algú que conec, vull posar en pràctica el que estic estudiant o fer xarxa en un possible entorn professional futur i/o tinc ganes de conèixer gent nova. Totes les opcions son vàlides i si t’identifiques amb alguna d’elles, no t’ho pensis més i apunta’t a aquesta formació.

En aquesta formació t’acompanyarem en la teva cerca d’una acció voluntària que s’adapti a les teves aptituds i necessitats. Et facilitarem els recursos que et calen per ser una persona voluntària conscient i coneixedora d’aquest àmbit d’acció social.

Descobrireu què podeu fer, a on i per a qui? Acompanyament, mentories, activitats de lleure, campanyes de sensibilització i molt més!

La metodologia del curs serà participativa i dinàmica, fomentant la interacció i la reflexió per part dels participants per aconseguir un aprenentatge més significatiu i pràctic.

No t’ho pensis i aprofita aquesta oportunitat: Inscriu-te!

Inscripcions

Omple el formulari d’inscripció

A qui s’adreça

El curs  està pensat per a joves entre 16 i 35 anys que vulgueu conèixer els principis del voluntariat, el seu marc legal, àmbits d’acció, entitats on pots col·laborar, quins son els passos que has de seguir per començar i quins beneficis et pot aportar.

Docent

Berta Barquer Cerdà. La Berta té un grau en antropologia social i cultural, és mediadora i ha estudiat un màster en gestió i resolució col·laborativa de conflictes. Ha treballat molts anys en diferents àmbits de la gestió del voluntariat a la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Preu

El preu és de 5 euros per a les entitats federades de la FCVS i 10 euros per a les entitats no federades.

Reserves

Les reserves estan tancades per a aquest esdeveniment.