7a sessió dels Espais de coneixement compartit de l’Àrea de Salut i Comunitat: ‘A qui arriba el voluntariat?’

Quan

22/09/2023    
12:00 - 13:30

Lloc

Tipus esdeveniment

En aquesta trobada, impulsada per la FCVS, es posarà la mirada en l’impacte de l’acció voluntària de les entitats en les persones destinatàries

Per tal de reflexionar sobre l’impacte de l’acció voluntària de les entitats en les persones destinatàries del voluntariat, l’àrea de Salut i Comunitat de la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el 7è espai de coneixement compartit. Serà el pròxim divendres 22 de setembre en una sessió en format virtual que portarà per títol ‘A qui arriba el voluntariat‘.

La trobada permetrà moure el focus d’atenció d’aquests espai, habitualment centrat en el voluntariat, per posar la mirada en els perfils de les persones ateses cada dia pels equips de voluntariat.

Programació

1.          Breu introducció de l’àrea Salut i Comunitat FCVS

2.          Presentació dels primers resultats de l’estudi ‘El impacto del voluntariado’, dut a terme per la Plataforma de Voluntariado de España, amb la col·laboració de la FCVS i altres plataformes de l’estat.

3.          Debat: ‘A qui arriba el voluntariat?’

4.          Altres informacions d’interès i tancament

Horari: 12 a 13.30 h

Inscripcions

Per apuntar-vos, cal omplir el formulari en línia. El límit per apuntar-se és el dimecres 20 de setembre.

El dijous 21 de setembre  les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se i accedir a la sessió.

Es prega que aquelles persones que s’hagin apuntat i després no poden participar, avisin escrivint un correu a salut@voluntaris.cat, per tal de deixar la plaça lliure per a una altra persona.

Què són els Espais de coneixement

Els Espais de coneixement, organitzats per l’Àrea de Salut i Comunitat de la FCVS, són trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut, de formació i intercanvi horitzontal i sobre temes que proposen les entitats. Aquest any els Espais dediquen a l’accessibilitat de les persones voluntàries.