1r Còctel – sopar solidari de Creu Roja Tarragona

Quan

20/10/2023    
20:00 - 23:00

Lloc

Hotel Gran Regina
Av. de Joan Fuster, 3, Salou, Espanya, Salou

Tipus esdeveniment

Cargando mapa....

Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a l’atenció directa de persones en risc d’exclusió, que participen en els diferents projectes de l’entitat

La Creu Roja Tarragona organitza el 1r Còctel – sopar solidari amb l’objectiu de recaptar fons per les persones en situació vulnerable de la demarcació i reforçar els seus projectes d’atenció directa al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

L’actual situació socioeconòmica derivada del notable increment dels preus, ha agreujat encara més la situació d’aquelles persones que van patir amb duresa les conseqüències sanitàries i socials derivades de la COVID-19, a més a més de posar contra les cordes a molta gent que ha vist com el preu de la vida s’ha encarit i la seva situació està arribant al límit.

En els últims 3 anys més de 100.000 persones han rebut el suport de la Creu Roja a la província de Tarragona. Per tal de continuar donant resposta, cal seguir amb la implicació de tothom.

Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a l’atenció directa de persones en risc d’exclusió, que participen en els diferents projectes de Creu Roja en temes de salut, alimentació, educació, suport a la gent gran, ocupació i formació, suport a dones víctimes de violència de gènere, sensibilització sobre problemàtiques socials, etc.

Si no pots assistir-hi, però vols col·laborar, pots fer-ho a través de l’opció ‘Cobert 0’ (és una donació sense assistència).