Estudi sobre la participació voluntària de les persones amb discapacitat

La FCVS i l’ODF han elaborat una breu enquesta per conèixer la realitat de les experiències de voluntariat de les persones amb discapacitat i avançar en la seva plena inclusió

La FCVS i l’Observatori de la Discapacitat Física (ODF) han iniciat una recerca per conèixer les experiències de participació de les persones amb discapacitat en les entitats no lucratives com a voluntaris i voluntàries. Per fer-ho s’ha elaborat una enquesta molt breu adreçada a persones amb discapacitat de Catalunya que participen en una o més entitats.

L’objectiu d’aprofundir i quantificar aquestes experiències de voluntariat és contribuir a identificar els reptes i elements de millora per tal d’avançar en la plena inclusió de les persones amb discapacitat.

Des de la FCVS animem a aquelles persones amb discapacitat que fan voluntariat a accedir a l’enquesta per contribuir al trencament d’estereotips. Així mateix, per intentar arribar al nombre més gran possible de persones, agrairem que si coneixeu a alguna persona que li pugui interessar participar li feu arribar la informació d’aquest estudi.

Si teniu dubtes o comentaris, podeu contactar amb l’equip tècnic a voluntariatidiscapacitat@observatoritercersector.org o al telèfon 93 256 40 92

Digues la teva! Accedeix a l’enquesta!

Captura de pantalla 2017-01-12 a les 14.35.12