Estàs pensant en fer un voluntariat internacional?

Yamuna ONGD organitza una reunió informativa sobre els projectes de cooperació que l’entitat porta a terme a Madagascar i les activitats on poden participar les persones voluntàries

Si vols participar en un projecte de cooperació internacional, Yamuna ONGD t’obre les seves portes perquè coneguis què està realitzant l’entitat a Madagascar. Per això, ha convocat una reunió informativa el pròxim 18 de gener on explicaran les activitats que les persones voluntàries poden realitzar amb aquest projecte.

A Madagascar ser voluntari o voluntària és una bona manera d’acostar-se a la realitat dels països del Sud. És una oportunitat per compartir, per aprendre i comprendre i per créixer, respectant la cultura local, abandonant tota idea paternalista i amb l’objectiu final que la cooperació no sigui necessària. Yamuna ONGD disposa d’un espai per acollir a les persones voluntàries, que podran participar en activitats amb els infants del centre educatiu o amb la cooperativa de dones.

La reunió informativa tindrà lloc el 18 de gener a les 19 h al C. Comte d’Urgell 145 de Barcelona. Per confirmar l’assistència o per a més informació es prega enviar un correu electrònic a admin@yamuna.org.